Zupa:
•Rosół królewski z makaronem
Główne danie gorące:
•Kotlet schabowy panierowany
•Medaliony drobiowe w sosie serowym •Zrazy z nadzieniem
Surówki:
•Bukiet
surówek sezonowych
Dodatki do dania gorącego:
•Ziemniaki koperkowe
•Kluski śląskie
Sałatki:
•Sałatka makaronowa z suszonymi
pomidorami i kaparami •Sałatka warzywna •Sałatka cesarska z wędzonym kurczakiem i sosem czosnkowym
Przekąski zimne:
•Paszteciki z ciasta francuskiego panierowanie żółtym serem i pieczarkami •Jajka w sosie tatarskim
•Babeczki z jajkiem i serem •Boczek pieczony w ziołach mozarella
•Roladki z szynki i pasty serowej •Rolady drobiowe z brokułami •Tortilla bogactwo smaku
Bufet ciepły:
•Barszcz czerwony
z krokietami z pieczarkami i serem •Gołąbki zapiekane (gołąbki tradycyjne) •Zupa gulaszowa na ostro z bułeczkami