Wesele
B&M
Menu Weselne

Zupa:
•Rosół królewski z makaronem

Główne danie gorące:
•Kotlet schabowy panierowany •Medaliony drobiowe w sosie serowym •Zrazy z nadzieniem

Surówki:
•Bukiet surówek sezonowych

Dodatki do dania gorącego:
•Ziemniaki koperkowe •Kluski śląskie

Sałatki:
•Sałatka makaronowa z suszonymi pomidorami i kaparami •Sałatka warzywna •Sałatka cesarska z wędzonym kurczakiem i sosem czosnkowym



Przekąski zimne:
•Paszteciki z ciasta francuskiego panierowanie żółtym serem i pieczarkami •Jajka w sosie tatarskim •Babeczki z jajkiem i serem •Boczek pieczony w ziołach mozarella •Roladki z szynki i pasty serowej •Rolady drobiowe z brokułami •Tortilla bogactwo smaku

Bufet ciepły:
•Barszcz czerwony z krokietami z pieczarkami i serem •Gołąbki zapiekane (gołąbki tradycyjne) •Zupa gulaszowa na ostro z bułeczkami